Despre noi

Clinică privată de recuperare și reumatologie

Despre noi

Clinica Recover Med şi-a început activitatea în 1990, încă de atunci axându-se pe două specializări: Recuperare şi Reumatologie. Tratăm zi de zi atât afecţiuni precum artroza (spondiloze, gonartroze, coxartroze, glezne), hernii de disc cervicale şi lombare (inclusiv pe cele operate), sechele provocate de fracturi, piciorul plat, halus valgus, pinteni calcaneeni sau periartrita scapulo humerală, cât şi afecţiuni reumatologice, cum ar fi poliartrita reumatoidă, spondilartrita anchilozantă, artropatia psoriazică, guta, osteoporoza.

Avem o experienţă de 29 de ani în recuperare medicală, practicând kinetoterapia, masajul şi electroterapia pentru tratarea de afecţiuni medicale, folosind aparatură modernă, la standarde înalte. Echipa noastră de specialişti alege o abordare personală cu pacienţii, monitorizând zilnic evoluţia acestora, spre ameliorarea simptomelor.

Calitatea muncii prestate şi amabilitatea personalului nostru, elemente esenţiale în domeniul medical, sunt aspectele cele mai apreciate de către pacienţii noştri. Acestea îi conving să se întoarcă şi a doua sau a treia oară, fiindcă ştiu că la Recover Med găsesc mai mult decât medicină de recuperare – găsesc oameni care înţeleg prin ceea ce trec.

În cadrul fiecărei scheme de tratament de recuperare medicală, fiecare procedură este indicată de către medic în funcţie de momentul prezentării pacientului la consultaţie. De exemplu, în faza acută şi subacută predomină electroterapia şi masajul, iar în stadiul cronic se recomandă masajul şi kinetoterapia, indicate în egală măsură şi în faza de prevenţie, mai ales în afecţiunile locomotorii şi neurologice ale copiilor, adolescenţilor şi în general ale tuturor categoriilor de vârstă.

Echipa RecoverMed

2018

Facem tranziția către Recover Med, noua ta soluție în materie de recuperare și reumatologie.

2000

Devenim Cabinet Medical Individual Dr. Marinescu Dana, Recuperare-Reumatologie

1999

Policlinica Batiştei devine Centrul Medical Batiştei, în cadrul căruia funcţionează cabinetul nostru.

1990

Înființarea Cabinetului de Recuperare Medicală în cadrul fostei policlinici Batiștei, ca ambulator al Spitalului Clinic Sf. Maria

Sună Mesaj